Maten | Allergener (se tallkoder) |
Spekeskinke, hvitløkspølse, rødvinspølse, mørpølse (120 gr) | |
Eggerøre | 2, 3 |
Hjemmelaget potetsalat | 2, 3 |
Blandet salat (isbergsalat, agurk, tomat, paprika, hermetisk ananas, mais) | |
Flatbrød, loff og smør | 1, 3, 6, 12 |
I Norge har konservering gjennom speking vært kjent i mer enn 1000 år, og spekemat spises året rundt.
Maten | Allergener (se tallkoder) |
Spekeskinke, hvitløkspølse, rødvinspølse, mørpølse (120 gr) | |
Eggerøre | 2, 3 |
Hjemmelaget potetsalat | 2, 3 |
Blandet salat (isbergsalat, agurk, tomat, paprika, hermetisk ananas, mais) | |
Flatbrød, loff og smør | 1, 3, 6, 12 |
1. Gluten
2. Egg
3. Melk
4. Sennep
5. Selleri
6. Soya
7. Fisk
8. Skalldyr
9. Walnøtter
10. Peanøter
11. Bløtdyr
12. Sesamfrø
13. Lupin
14. Svoveldioksid og sulfitter
15. Rug
16. Havre
17. Bygg
18. Mandler
19. Hasselnøtter