Maten | Allergener (tallkode) |
Julekoldtbord 495,- per person – Ribbe, medisterkake, julepølse, sylte, rull, røket laks, kabaret, eggerøre, potetsalat, waldorfsalat, grønnsalat, remulade, loff og smør Minimumsbestilling: 5 personer | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 |
Juletallerken 390,- per person – Ribbe (200gr.), 2 stk. medisterkaker, 2 stk. julepølse, poteter, surkål, tyttebær, saus/ribbefett Minimumsbestilling: 5 personer | 3, 14 |
Pinnekjøtt 565,- per person – Pinnekjøtt, kålrotstappe, vossakorv, poteter og sky saus Minimumsbestilling: 5 personer | 3 |
Rakfisk med tilbehør 475,- per person – Rakfisk, potet, purre, rødløk, rømme, rødbet, lefse og flatbrød Minimumsbestilling: 5 personer | 3 |
Julesnitter 248,- pr. pers sylte, ribbe, laks/eggerøre, reke, roastbiff | 1.2.3.6.7.12.15 |
Riskrem med bringebær coulis 88,- per.pers | 3 |
Karamellpudding m/krem 88,- per.pers | 1,3 |
Juletapas med tilbehør 525,- per person Minimumsbestilling på 10 pers. | Allergener (tallkode) |
Glasert ribbe 2 biter | 1, 14 |
Lefserull med rakfisk 1 bit | 1, 3, 7 |
Lefserull med spekeskinke 1 bit | 1, 3 |
Bruschetta med laksekrem 1 stk | 1, 3, 7, 15, 16 |
Spanske kjøttboller med tomatsaus 2 stk. | 2, 3 |
Focaccia | 1 |
Tomatsalat m/ mozarella | 3 |
Soyamarinerte kyllingklubber 1 stk | 1, 14 |
Salat med fetaost | 3 |